Δήμος / Επικαιρότητα / Σύλλογοι και Δράσεις

Λειτουργία Τμημάτων Άθλησης στο Δημοτικό Γυμναστήριο


Λειτουργία Τμημάτων ΆθλησηςΜετά από πολλά χρόνια το Δημοτικό Γυμναστήριο του χωριού μας, που βρίσκεται στο προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων μας, επαναλειτουργεί, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για άθληση στο ευρύτερο κοινό.

Συγκεκριμένα από 1η Μαϊου 2015 ξεκινάνε τμήματα Καράτε Παίδων και Ενηλίκων, τμήματα Αυτοάμυνας Ανδρών και Γυναικών και τμήματα Αεροβικής Γυναικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των Τμημάτων Άθλησης, τις εγγραφές και το κόστος συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΠ Αγίας Παρασκευής στα τηλέφωνα 2253350500 ή 2253350508 κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Σαφώς ως ευχάριστη είδηση ηχεί η επανενεργοποίηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλο χώρο για να φιλοξενήσει τμήματα ομαδικής άθλησης, διαθέτει μπασκέτα και φιλέ για βόλλευ και είναι πλήρως εξοπλισμένο με  όργανα γυμναστικής, ηλεκτρονικά μηχανήματα (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά κλπ) και ελεύθερα βάρη για ατομική εκγύμναση. Εύχομαι η λειτουργία αυτών των τμημάτων άθλησης να είναι η αφορμή και για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Γυμναστηρίου και να αποτελέσει ξανά ζωντανό κύτταρο άθλησης και κοινωνικοποίησης.